Polisa privatnosti

Mi poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti vam stavlja do znanja kako se vaši lični podaci obrađuju i koriste na našoj web stranici. Obećavamo da ćemo preduzimati korake ka korišćenju vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ove polise imaju efekta samo na web stranice sajta www.knjigaimena.com!

Prikupljanje Informacija

Svaki računar priključen na Internet ima jedinstvenu IP adresu. Kada posjetioc zatraži neku stranicu web sajta www.knjigaimena.com, naši web serveri automatski prepoznaju vašu IP adresu. Ta IP adresa ne otkriva ništa lično o vama izuzev lokacije korisnika. Takođe u svrhu statistike naš server preuzme podatke o brzini vaše konekcije, browsera koji koristite, verzije operativnog sistema i drugih statističkih obilježja. Ove informacije nikako ne povezujemo sa vašom jedinstvenom IP adresom niti vama kao korisnikom. Znači da ovo koristimo za prikupljanje podataka o ukupnom prometu sajta, te radi moguće zloupotrebe www.knjigaimena.com i naših korisnika. U slučaju potrebe i zahtjeva od strane organa reda i zakona možemo podijeliti ove generalne podatke. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne bilježe automatski e-mail adrese posetilaca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je dio podataka koji se šalju na vaš internet browser sa našeg web servera i skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje dijelove web sajta koristite, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne ili bolje prilagođene vašim navikama. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem vašeg Internet browsera. Možete podesiti vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da vam pokaže kada vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo vašu e-mail adresu trećim licima bez vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Izuzev toga, www.knjigaimena.com stranica vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Otkrivanje prikupljenih podataka

www.knjigaimena.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uvjerenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi: Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona, Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava www.knjigaimena.com sajta i druge imovine ili posjetilaca www.knjigaimena.com sajta i druge imovine. www.knjigaimena.com koristi razumne mjere opreza da bi sačuvali informacije i njihovu sigurnost. www.knjigaimena.com zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahtjeva nadležnih i nadređenih organa. Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

www.knjigaimena.com ne dijeli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na www.knjigaimena.com, izuzev ako nije drugačije određeno u ovoj polisi. www.knjigaimena.com će podijeliti globalnu statistiku sajta sa trećim licima, a u svrhu marketinga i monetizovanja web sajta.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga www.knjigaimena.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane našeg sajta kao što je iznijeto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmjenimo polisu privatnosti, unijećemo izmjene u ovaj dokument tako da ste uvek svjesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.